Fa-ti o surpriza in fiecare luna si plateste o rata mai mica la creditul tau de nevoi personale!

Ne recompensam clientii care inteleg ca este importanta respectarea datei scadente, cu o reducere de 10 puncte procentuale din dobanda standard, afisata la solicitarea creditului. Achita la data stabilita rata creditului si foloseste pentru tine banii care iti raman.

Bugetul tau va fi pe plus daca ratele sunt achitate la timp

Bucura-te cu adevarat de avantajele HopCredit si nu rata data scadenta pentru a beneficia de reducerea dobanzii. Valoarea acesteia va scadea semnificativ. Spre exemplu, daca dobanda standard, conform contractului de credit, este 80% pe an, aceasta va scadea la 70%. Sau, daca standard este 70%, dobanda redusa va fi 60% pe an. Tot asa, pentru creditele cu dobanda standard 60% pe an, rata platita la scadenta se va achita cu dobanda de 50% pe an.

Ce reprezinta cele doua grafice de rambursare din contractul de credit

Contractele de credit pentru care se aplica aceasta facilitate au doua grafice de rambursare in care sunt prezentate valorile ratelor integrale si valorile ratelor reduse pentru achitarea la scadenta. Astfel, vei putea stii dinainte cat economisesti in fiecare luna.

Modul de calcul al ratei lunare si cum este influentata reducerea

Reducerea se aplica in fiecare luna, din valoarea dobanzii pe care o ai de achitat ca parte din rata. Pentru ca la creditele cu rate fixe, componenta de dobanda este variabila de la o luna la alta (mai mare la inceput si mai mica spre final), reducerea va avea o valoare proportionala cu aceasta.

Pana la data scadenta, din contul de client, vei putea achita rata redusa. Ne dorim sa te bucuri cu adevarat de avantajele creditului de nevoi personale de la HopCredit si, de aceea, te rugam sa ai in vedere ca plata intarziata va atrage, pe langa plata integrala a ratei, si plata penalizarilor de intarziere, prevazute in contract.