HopCredit este un produs lansat in anul 2020 de Credit Fix IFN S.A. - Institutie Financiara Nebancara, inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei cu numarul: RS-PJR-41-110084/16.02.2018.  Incepand din anul 2015 compania noastra a adus pe piata financiar bancara din Romania cele mai simple mijloace de finantare pentru persoane fizice. 

Oferim credite de nevoi personale, exclusiv online, celor care nu au timp pentru birocratie si celor carora institutiile bancare clasice nu le ofera serviciile de care au nevoie . Relatia cu clientii nostri este bazata pe transparenta, respect si corectitudine. Incurajam creditarea responsabila, oferind consilierea necesara alegerii celui mai potrivit tip de credit, astfel in cat cei care solicita serviciile noastre sa beneficieze de valoarea lor fara a avea un impact major asupra veniturilor lunare ramase la dispozitie. 

Dezvoltam continuu produse si tehnologii care sa ofere celor interesati finantarea de care au nevoie, in timp cat mai scurt, cu minimum de efort. 

Suntem in prima linie a inovatiei  cautand sa transformam procesul de creditare online intr-o experienta simpla, placuta si intuitiva. Ne dorim sa oferim instrumentul de credit la care toti se gandesc atunci cand au nevoie de un credit de nevoi personale pentru o achizitie sau doar de un simplu imprumut pe termen scurt.