2.000 LEI Alege suma dorita 20.000 LEI
6 luni Alege perioada de rambursare 24 luni

Pentru fiecare rata achitata la scadenta ai o reducere de 10 procente din dobanda afisata.

Sunt client, vreau credit

Suma finantata: minimum 2.000 lei - maximum 20.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 60 de luni. DAE: minim 81,11% - maxim 374,61%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 20.000 lei achitat in 60 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.058 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 81,11%.

Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 63.480 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Sumar aplicatie
Sumar aplicatie
Suma solicitata:
Perioada solicitata:
Rata medie:
Comision analiza:
Data primei scadente:
Rata anuala a dobanzii:
DAE:

Nu esti sigur ca poti plati toate ratele imprumuturilor mai vechi? E posibil sa fii penalizat pentru intarzierea platilor sau sa ramai cu un istoric de credit negativ? HopCredit vine in intampinarea problemelor tale cu ajutorul creditului de refinantare! Apeleaza la o solutie financiara pentru orice credit restant, indiferent de vechimea acestuia.

Creditul de refinantare - Ce este si cand ai nevoie de el

Creditul de refinantare inseamna ca poti solicita un astfel de ajutor financiar cu o valoare egala sau mai mare decat a datoriilor din prezent, ca sa achiti integral restantele, in avans.

Ti se potriveste acest tip de credit in rate si daca nu mai vrei sa platesti rate la mai multe banci sau sa nu poti sa le platesti integral. Daca te afli in aceasta situatie, poti solicita un credit rapid cu o suma mai mare sau egala pentru a achita celelalte rate restante.

Daca iti mai raman bani in plus din creditul de refinantare, nu e nicio problema. Poti sa-i folosesti pentru nevoile personale sau pentru urmatoarea data scadenta.

Nu conteaza ce tip de credite ai si numarul acestora - la noi poti obtine un credit de refinantare, ca sa iti fie mai usor sa te descurci cu ratele. Exista o singura exceptie, si anume imprumutul ipotecar, pentru care nu poti apela la o astfel de linie de credit.

Credit de refinantare online in functie de nevoile tale financiare

Indiferent de suma de care ai nevoie, aici gasesti o rezolvare convenabila pentru tine. Iti oferim solutii de refinantare in functie de trei praguri, dupa cum urmeaza:

 • Daca ai nevoie de o suma intre 2.000 si 5.000 de lei, perioada de rambursare pe care ti-o oferim este cuprinsa intre 3 si 24 luni, cu o dobanda de 80% si comision de analiza.
 • Cand ai nevoie sa imprumuti sume cuprinse intre 5.001 si 10.000 de lei, ai la dispozitie optiunea pentru o perioada de rambursare intre 12 si 36 luni, o dobanda de 70%, iar comisionul de analiza va fi de doar 250 lei.
 • Pentru sumele cuprinse intre 10.001 si 20.000 lei, iti oferim o perioada de rambursare cuprinsa intre 24 si 60 de luni, iar dobanda va fi de doar 60% si comisionul de analiza de 250 lei.

Un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare este reducerea cu 10 unitati procentuale a dobanzii pentru ratele achitate la timp. De exemplu, daca ai imprumutat 4.000 de lei si achiti la scadenta ratele, vei beneficia de o dobanda de doar 70%.

In cazul in care esti bun platnic si reusesti sa achiti ratele la timp sau chiar ininte, vei beneficia avantajul reducerii cu 10 procente a dobanzii atunci cand vrei sa accesezi un credit de la HopCredit (De exemplu la un credit de 10.000 de lei, dobanda acestuia de 60% va deveni 50%).

Daca te intrebi de ce sa apelezi la acest tip de credit rapid, iata principalele aspecte de care sa tii cont:

 • dobanda avantajoasa;
 • bani obtinuti in regim de urgenta, in aceeasi zi cu aprobarea cererii;
 • consultanta gratuita;
 • ai nevoie de doar doua acte, necesare pentru semnarea contractului;
 • procedura exclusiv online.

Credit de refinantare online de la HopCredit - Cine il poate accesa si cum se poate face acest lucru

Daca ai nevoie de bani rapid pentru plata unor credite bancare, aceasta este solutia potrivita pentru tine! Nu mai e nevoie sa faci drumuri inutile la sucursala si sa astepti cateva saptamani sa ti se aprobe cererea, deoarece totul se face rapid si usor la HopCredit. De asemenea, nu ai nevoie de multe acte, iar tot procesul are loc 100% online.

Conditiile pentru obtinerea creditului sunt simple, dupa cum urmeaza:

 • sa ai peste 18 ani si cetatenie romana;
 • sa ai un venit lunar stabil, de cel putin 1.000 lei net, si un cont bancar activ.

Procesul de aplicare nu e deloc complicat. Totul se desfasoara online, astfel incat sa ai banii rapid, din confortul propriei case. Iata ce trebuie sa faci:

 • completeaza formularul de aplicare cu datele personale si legate de venit;
 • ataseaza o copie dupa buletin si un extras de cont recent, pentru a atesta informatiile din cerere;
 • dupa inregistrarea cererii, vei fi contactat de echipa noastra.

Daca vrei o solutie rapida si sigura, apeleaza la acest tip de credit in rate de la HopCredit, indiferent de dificultatile de plata din trecut.


Alte tipuri de credite
Imprumut rapid •  Credit in rate •  Credit de refinantare

Intrebari si raspunsuri
Cum voi primi banii?

Daca aplici pentru un credit online urgent, noi ne vom asigura ca odata inregistrata cererea ta, specialistii Hop Credit vor analiza cererea imediat si te vor contacta pentru a semna contractul. Banii iti vor fi virati de indata ce primim semnatura ta pe contract.

Ce suma de bani pot sa imprumut in cadrul unui credit de refinantare online?

La HopCredit, poti beneficia de un credit de pana la 20.000 RON.

Cum voi primi banii la un credit de refinantare?

Suma de bani pe care ai solicitat-o va fi virata in contul tau, in cel mai scurt timp de la aprobarea imprumutului.

Cum pot obtine finantare, chiar daca nu am un cont bancar?

Pentru a beneficia de un credit, este necesar sa detii un cont bancar activ care sa aiba atasat un card (de salariat sau de pensionar), pentru ca banii obtinuti din creditul de nevoi personale vor fi depusi in cont.

Ce documente sunt necesare aprobarii imprumutului pentru creditul de refinantare?

 • Copie a actului de identitate;
 • Extras de cont pentru luna precedenta, al cardului de venit.

Care sunt costurile acestui credit de refinantare?

 • Dobanda fixa pentru toata durata creditului, de la 60 la 80%/an.
 • Daca ratele sunt achitate fara intarzieri ai 10 puncte procentuale reducere din dobanda. 
 • 0% comision de administrare credit.
 • 250 lei comision de analiza, se plateste la acordare din suma creditata.
 • Daca creditul nu este aprobat nu trebuie sa platesti nimic.

Cum primesc banii?

Dupa semnarea contractului de credit, vom vira banii in contul indicat in extrasul de cont si vor fi disponibili pe cardul tau imediat.