Credit de nevoi personale
pana la 20.000 LEI

2.000 LEI Alege suma dorita 20.000 LEI
6 luni Alege perioada de rambursare 24 luni
Sunt client, vreau credit
Sumar aplicatie
Sumar aplicatie
Suma solicitata:
Perioada solicitata:
Rata medie:
Comision analiza:
Data primei scadente:
Rata anuala a dobanzii:
DAE:

Nu esti sigur ca poti plati toate ratele imprumuturilor mai vechi? E posibil sa fii penalizat pentru intarzierea platilor sau sa ramai cu un istoric de credit negativ? HopCredit vine in intampinarea problemelor tale cu ajutorul creditului de refinantare! Apeleaza la o solutie financiara pentru orice credit restant, indiferent de vechimea acestuia.

Creditul de refinantare - Ce este si cand ai nevoie de el

Creditul de refinantare inseamna ca poti solicita un astfel de ajutor financiar cu o valoare egala sau mai mare decat a datoriilor din prezent, ca sa achiti integral restantele, in avans.

Ti se potriveste acest tip de credit in rate si daca nu mai vrei sa platesti rate la mai multe banci sau sa nu poti sa le platesti integral. Daca te afli in aceasta situatie, poti solicita un credit rapid cu o suma mai mare sau egala pentru a achita celelalte rate restante.

Daca iti mai raman bani in plus din creditul de refinantare, nu e nicio problema. Poti sa-i folosesti pentru nevoile personale sau pentru urmatoarea data scadenta.

Nu conteaza ce tip de credite ai si numarul acestora - la noi poti obtine un credit de refinantare, ca sa iti fie mai usor sa te descurci cu ratele. Exista o singura exceptie, si anume imprumutul ipotecar, pentru care nu poti apela la o astfel de linie de credit.

Credit de refinantare in functie de nevoile tale financiare

Indiferent de suma de care ai nevoie, aici gasesti o rezolvare convenabila pentru tine. Iti oferim solutii de refinantare in functie de trei praguri, dupa cum urmeaza:

 • Daca ai nevoie de o suma intre 1.000 si 5.000 de lei, perioada de rambursare pe care ti-o oferim este cuprinsa intre 6-24 luni, cu o dobanda de 80% si comision de analiza.
 • Cand ai nevoie sa imprumuti sume cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei, ai la dispozitie optiunea pentru o perioada de rambursare intre 6-24 luni, o dobanda de 70%, iar comisionul de analiza va fi de doar 250 lei.
 • Pentru sumele cuprinse intre 10.000 si 20.000 lei, iti oferim o perioada de rambursare cuprinsa intre 12 si 36 de luni, iar dobanda va fi de doar 60% si comisionul de analiza de 250 lei.

Un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare este reducerea cu 10 unitati procentuale a dobanzii pentru ratele achitate la timp. De exemplu, daca ai imprumutat 4.000 de lei si achiti la scadenta ratele, vei beneficia de o dobanda de doar 70%.

In cazul in care esti bun platnic si reusesti sa achiti ratele la timp sau chiar ininte, vei beneficia avantajul reducerii cu 10 procente a dobanzii atunci cand vrei sa accesezi un credit de la HopCredit (De exemplu la un credit de 10.000 de lei, dobanda acestuia de 60% va deveni 50%).

Daca te intrebi de ce sa apelezi la acest tip de credit rapid, iata principalele aspecte de care sa tii cont:

 • dobanda avantajoasa;
 • bani obtinuti in regim de urgenta, in aceeasi zi cu aprobarea cererii;
 • consultanta gratuita;
 • ai nevoie de doar doua acte, necesare pentru semnarea contractului;
 • procedura exclusiv online.

Credit de refinantare de la HopCredit - Cine il poate accesa si cum se poate face acest lucru

Daca ai nevoie de bani rapid pentru plata unor credite bancare, aceasta este solutia potrivita pentru tine! Nu mai e nevoie sa faci drumuri inutile la sucursala si sa astepti cateva saptamani sa ti se aprobe cererea, deoarece totul se face rapid si usor la HopCredit. De asemenea, nu ai nevoie de multe acte, iar tot procesul are loc 100% online.

Conditiile pentru obtinerea creditului sunt simple, dupa cum urmeaza:

 • sa ai peste 18 ani si cetatenie romana;
 • sa ai un venit lunar stabil, de cel putin 1.000 lei net, si un cont bancar activ.

Procesul de aplicare nu e deloc complicat. Totul se desfasoara online, astfel incat sa ai banii rapid, din confortul propriei case. Iata ce trebuie sa faci:

 • completeaza formularul de aplicare cu datele personale si legate de venit;
 • ataseaza o copie dupa buletin si un extras de cont recent, pentru a atesta informatiile din cerere;
 • dupa inregistrarea cererii, vei fi contactat de echipa noastra.

Daca vrei o solutie rapida si sigura, apeleaza la acest tip de credit de refinantare de la HopCredit, indiferent de dificultatile de plata din trecut.


Intrebari si raspunsuri

Ce documente sunt necesare aprobarii imprumutului?

 • Copie a actului de identitate.
 • Extras de cont pentru luna precedenta, al cardului de venit.

Care sunt costurile acestui credit de refinantare?

 • Dobanda fixa pentru toata durata creditului, de la 60 la 80%/an.
 • Daca ratele sunt achitate fara intarzieri ai 10 puncte procentuale reducere din dobanda. 
 • 0% comision de administrare credit.
 • 250 lei comision de analiza, se plateste la acordare din suma creditata.
 • Daca creditul nu este aprobat nu trebuie sa platesti nimic.
Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii